Tingsryd hjältar har gjort det ännu en gång. Seriesegrar, playoff framgångar eller utklassningssegrar. Inget slår lika högt som att sopa banan med det prickiga clownlaget och vedhuggarna från Jössarinken. Det är en obeskrivlig känsla  att med ett leénde se in i frustrerade Mörrumsfans ögon eller sjunga en segersång i Jössarinken. Denna siten minns hjältarna, förlorarna de värsta holmgångarna och de största minnena från den oförglömliga sviten.

Den 9 December 1993 TAIF-Mörrum 6-2
Tingsryds comeback år i ettan och man besegrar Mörrum i första gränsfejden på hemmais med 6-2. Tingsryd är klart bäst och Mörrum ser lite panikslagna i vetskapen av att de fått motstånd i sydost

Den 3 mars 1994 Mörrum-TAIF 1-4
Detta var en av de allra skönaste segrarna. Tingsryd åker ner till Jössarinken och kvalificerar sig för playoff samtidigt som man spelar bort Mörrums sista chans att nå playoffet. Walter Mingotti skaffar sig sitt skamfilade rykte genom att chrosschecka Larry i halshöjd. Larry bärs ut men återkommer efter tio minuter efter att ha blivit ihopsydd. Mingotti blir avstängd i ett halvår.

Den 6 Oktober 1994 Mörrum-TAIF 5-9
En smått otrolig match som Tingsryd vinner efter en formidabel 4-0 avslutningsperiod. Mörrum tar ledningen, TAIF vänder, Mörrum vänder och TAIF vänder igen. Mattias Olsson stor och stark tacklar tre Mörrumare i samma sekvens och drabbas av en ihågkommen 2+2+2 utvisning. Oma avgör matchen med en dubbelskruvad fladderpuck från blålinjen.

Den 12 Januari 1995 Mörrum-TAIF 3-3
Nu var det nära en förlust. Tingsryd lyckas kvittera i sista minuten.

Den 26 Oktober 1995 Tingsryd-Mörrum 4-1
Seriepremiär i Dackehallen. Mörrum hänger med länge tills man på vanlig manér faller på en oschysthet. Larry Pilut lurar Mörrums målvakt och avgör matchen med sitt 3-1 mål.

Den 25 November 1996 Mörrum-Tingsryd 2-4
Den tillresta Tingsrydspubliken kokar av ilska sedan Mörrum spelat den fulaste hockeyn någonsin. Detta utan tillhörande bestraffning från domarehåll. Mörrum får matchen dit man vill genom mycket fult spel och överfall. Men ännu en gång så är det Larry Pilut som trollar sig igenom Mörrums slåenda huggande och överfallsglada försvar och avgör matchen.

Den 12 Oktober 1997 Tingsryd-Mörrum 8-0
Denna gången var det utklassning från första till sista minuten. Det här var matchen då Tomi Silvenoinen skrev in sig i 20-raka historien genom att ge Mörrums fule amerikan en högerkrok som sent kommer glömmas i Dackehallen, en högerkrok som O´connel väl förtjänade och som fick hela Dackehallen att ställa sig upp och skandera "Tomi, Tomi". En minst lika rolig grej hände finländaren Pasi Nissenen, Tingsryd och Mörrum hade dragkamp om killen men han valde Mörrum i sista stund. I sin debutmatch fick han spela mot Tingsryd, när Mörrum tilldelades straff och Nissenen skickades ut att slå den så visste man att här bara fanns en  vinnare och en stor förlorare. Förloraren? Ja som vanligt Mörrum och Nissenen, Elm räddar lekande lätt innan han överlåter till lagkamraterna att förnedra resterna av Mörrumslaget.

Den 23 November 1997 Mörrum-Tingsryd 2-3
Ännu en match som många minns. Denna gången hetsade Mörrum sin egen hemmapublik genom att tapetsera Mörrum-karlshamns området med affischer som berättade att "Oslagbara Tingsryd" kom på besök med undetanken att nu skulle alla bära fram sitt Gois till en seger på vilket sätt som helst, och nog funkade det Jössarinken var fylld till bristningsgränsen av en blandning av galna blekingar och rofyllda smålänningar. I första pausen utbröt palaver, O´connell var inte nöj med sitt liv utan överföll denna gången i  TAIF´s Jeff Hällegard i spelargången under läktaren. Hur det slutade vet vi väl alla. O´connell fick ialfall skammset lomma in i sitt omklädningsrum efter ännu en förlust. Mer förlust blev det för Mörrum på isen, trots 5 powerplaychanser i sista perioden kom Mörrums 2-3 reducering inte förrän i sista sekunderna.

Den 14 Januari 1998 Tingsryd-Mörrum 6-0
Återigen var det utklassning och återigen kunde Mörrumsspelarna inte hålla sig i skinnet. När Fredrik Jaensson flippar ur fullständigt så utbryter ett kort slagsmål mellan Mörrumsspelare och hemmafans på sittplatsläktaren efter att förnedrade Mörrumspelarna börjat spruta vatten ut på läktaren och snart tog till nävarna. Det här var en alltigenom stabil laginsats från Tinsrydshåll. Man var bättre på alla punkter och målen trillade in allteeftersom.

Den 11 Februari 1998 Mörrum-Tingsryd 1-4
Man minns kanske inte matchen sådär speciellt för det var ingen vidare match denna gången. Vad man minns är att en mängd Tingsrydsupportrar åkt till Mörrum denna gången och de hade ett himla liv på läktarna. Sådan sång att domare Ulrik Lind mitt i match fick ta ett avbrott och förklara för speaker och polis att han ville att Tingsrydfansen skulle tystna något för spelarna hade svårt att höra hans avblåsningar. Tänk om iallfaall en tredje del av de som stod upp och sjöng för Tingsryd denna dagen gjorde det även på hemmaplan och andra matcher.

Den 27 September 1998 Tingsryd-Mörrum 12-1
Att vara Mörrumssupporter denna dagen kan inte ha varit skoj. Efter 3 minuter ledde Tingsryd med 3-0 och innan första perioden var slut så hade Tingsryd tagit ledningen med 8-0 och stora delar av Mörrumsklacken hade redan lämnat hallen i vredesmod. När halva matchen varspelad stod det 10-1 och slutade 12-1

Den 22 November 1998 Tingsryd-Mörrum 3-1
Så kom då den tjugonde raka matchen, det var laddat för fest i Dackehallen men det blev lite antiklimax, matchen var inte alls bra och domaren förstörda alla försök till spel från båda lagen. Tingsryd var bäst på powerplay och kunde med 3 pp-mål vinna matchen. Efter ett något taktiskt slut där TAIF valde bort ett straffslag och istället placerade en Goisare på botbänken under två minuter varpå Pilut passade på att avgöra. 20 RAKA

Slutet på sviten
Ja sedan hände det sig så att Mörrum lyckades vinna tillslut. Med 4-2 i Jössarinken i en match där Tingsryd hade inte mindre än 5 träffar i stolpar och ribbor och ett antal missade fina lägen. Men det var inget att säga om, den gången var Mörrum bäst och Tingsryd har haft inte bara skicklighet, stolthet och ett stort hjärta utan också en avsemäng flyt på sin sida under sviten.

20 raka - något att berätta om för alla generationer Tingsrydfans i framtiden.